TOERISTISCHE TREKPLEISTER COFFEESHOPS

Als toerist zijnde, is het een leuke ervaring om een keer wiet te roken in de hoofdstad Amsterdam, of in andere groten steden zoals Den-Haag. Volgens de wet is het niet toegestaan om buiten te roken. Daarom heeft de Nederlandse wet dat je voor persoonlijke doeleinden wiet mag roken, maar de regel is dan wel dat het in een coffeeshop is. Hier kan je gewoon wettelijk binnen roken, zonder enige problemen. 

In een coffeeshop mag je een maximaal gewicht aan wiet kopen, ook kan je “kant en klare” joints kopen. Zo hoef je zelf niet te klooien met het draaien. Dit is erg handig voor de mensen die voor het eerst besluiten om wat wiet te kopen. Vaak kan je ook zaadjes kopen in een coffeeshop om wiet planten te kweken. Als Nederlander mag je legaal een wiet plantje thuis kweken. 

Als je wiet voor medische redenen wilt gebruiken is dit zeker mogelijk. Klop aan bij Greenhouse Secret Farmers en vraag advies over welke wiet je hiervoor het beste kunt gebruiken.

Ook kan het een hele gezellige ervaring zijn om wiet te gaan roken in een coffeeshop, 

Zo leer je ook wat meer mensen kennen en kan je misschien wat tips opdoen. Zo kan je ook veel leren van de mensen om je heen. 

greenhouse-secretfarmers.com